Schilderwerk

Liebreks is al ruim 70 jaar dé specialist als het aankomt op professioneel binnen- en buitenschilderwerk. Schilderen, behangen, decoratieve wand- of vloerafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met al deze werkzaamheden en bij ons kunt u zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.

De aanschaf van een nieuwe woning of de renovatie daarvan, het betrekken van een nieuw kantoor of bedrijfsruimte, of het schilderwerk van een gezamenlijk wooneigendom, vergt een grote investering. Het moet een aangename plek worden om te wonen, te werken en thuis te komen. Een gebouw in al zijn onderdelen verfraaien en weerstand geven tegen weers- en bewoningsinvloeden, is in het kort waar het om draait. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur. Voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf. Alle verfproducten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten.

Met alle disciplines in huis en een uitgebreid team van vakmensen is geen project ons te groot. Van distributiecentra tot ziekenhuizen en van vakantieparken tot zakelijk vastgoed, alle typen gebouwen nemen wij adequaat en doelmatig onder handen. Liebreks is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie.  Een OnderhoudNL Garantie-bedrijf biedt optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.

Middels een meerjarenonderhoudsplan kunnen we er zorg voor dragen dat uw pand(en) in een goede staat en tegen een vaste lage prijs in de afgesproken conditie verkeert. Een meerjarenonderhoudsplan kan leiden tot een opgerekte schildercyclus en een interessante kostenbesparing op uw onderhoud. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak. 

365+ Onderhoud

Een opvatting die bij veel mensen bestaat is dat de kwaliteit van het buitenschilderwerk in de winter minder is dan het buitenschilderwerk dat in de zomermaanden is uitgevoerd. Maar gelukkig is het niet zo dat door neerslag en/of kou er geen buitenschilderwerk kan plaatsvinden. De afgelopen jaren is bewezen dat met de juiste verfproducten in combinatie met afschermingsmaatregelingen en vakmanschap er uitstekend schilderwerk geleverd kan worden in de koudere maanden van het jaar. Al vele jaren hebben wij ervaring om door te werken in de winter. Wij zijn dan ook goed uitgerust met een innovatief afschermingssysteem, goed opgeleide vakmensen met speciale werkkleding, verwarmings- en verlichtingsapparatuur, meetapparatuur en niet te vergeten een bewezen verfsysteem voor doorwerkprojecten.

Onderhoud het hele jaar rond is een plus voor met name woningcorporaties. Daarom voert OnderhoudNL de ‘Campagne 365+Onderhoud’. Woningcorporaties zien namelijk steeds meer de voordelen van een (meerjaren)onderhoudsplanning en resultaatgericht samenwerken met onderhoudsbedrijven. Vooral de voordelen van het spreiden van onderhoud over het jaar heen past in hun strategisch voorraadbeleid. Bovendien kan men door verschillende vormen van onderhoud te combineren kosten besparen en personeel evenwichtiger verspreid over het jaar inzetten.

Wij gaan dan ook graag de samenwerking aan met een woningcorporatie om duurzaam samen te werken en de verantwoordelijkheid voor onderhoud samen te delen.

Neem voor meer informatie contact met ons op voor een offerte op maat.