Over ons

 

Liebreks is een modern bedrijf met een filosofie die staat!
Over Ons

Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor totaaloplossingen in vastgoedonderhoud. In ruim 70 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf. 

De laatste jaren hebben wij ons bedrijf naar een hoger plan weten te tillen. Zo kunnen wij met onze resultaatgerichte aanpak besparingen van meer dan 20% realiseren op de onderhoudsbegroting. Door het totale vastgoedonderhoud bij één bedrijf neer te leggen is een opdrachtgever beter af. 

Diverse projecten en samenwerkingsverbanden hebben bewezen dat we met deze aanpak forse besparingen kunnen realiseren over twee onderhoudscycli, met kwaliteitsgarantie, met budgetzekerheid en bewonerstevredenheid. Van alleen schilderwerk tot en met een complete renovatie van de buitenschil.

Ons uitgangspunt is: hoe kunnen we met een minimale investering de conditie van een pand of complex optimaal behouden of verbeteren? Middels een meerjarenonderhoudsplan kunnen wij diverse scenario’s presenteren. Met onze uitgewerkte, passende scenario’s kunnen onze opdrachtgevers hun vastgoed strategisch optimaal beheren.